Οφελη και Χρησεις

 

χαρειτε ατελειωτες ωρες δημιουργιας

Οι τρελομαγνήτες είναι ένας κύβος αποτελούμενος από 216 ανεξάρτητα μαγνητικά σφαιρίδια διαμέτρου πέντε χιλιοστών υψηλής μαγνητικής έλξης. Με τους τρελομαγνήτες μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Ένα παζλ με εκατομμύρια συνδυασμούς που μπορεί να σας παρέχει ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης. Πέντε λεπτά στα χέρια σας αρκούν για να κολλήσετε.

 

Ανακουφιση απο στρες

Η δύναμή τους να διώχνουν το άγχος φαινεται κιόλας από την πρώτη κατασκευή! 216 ατομικές μαγνητικές σφαίρες συνθέτουν τους τρελομαγνήτες και μπορείτε να τους δώσετε αναρίθμητες ιδιότητες και σχήματα σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο στοιχείο στη γη. Οι τρελομαγνήτες ξεχωρίζουν από άλλες συσκευές ανακούφισης στρες! Ίσως η πιο χαλαρωτική ιδιότητα ανακούφισης από το στρες αλλά και η κυριότερη είναι αυτή της χαράς που σας δίνει η δημιουργία. Οι Τρελομαγνήτες παίρνουν σάρκα και οστά. Υπάρχουν εκατομμύρια σχήματα που μπορείτε να φτιάξετε. Η αίσθηση της ολοκλήρωσης και της υπερηφάνειας φτάνει κάθε φορά στο απόγειό της με την ολοκλήρωση μιας κατασκευής. Οι Τρελομαγνήτες έχουν μια μοναδική αίσθηση αφής και εκτός των άλλων μπορούν να σπάσουν ή να παραμορφωθούν φτιάχνοντας τη διάθεσή σας. Πολλά από τα σχήματα που θα κάνετε ίσως είναι μοναδικά στο σύμπαν.

 

Εκπαιδευτικα Οφελη.

Οι τρελομαγνήτες σας έχουν σημαντικά εκπαιδευτικά οφέλη. Χρησιμοποιώντας τους τρελομαγνήτες ως εκπαιδευτικό εργαλείο σε συνδυασμό με τα βιβλία, θα κατανοήσετε τη γεωμετρία τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Υπάρχουν επίσης πολλές αρχές της φυσικής που μπορεί να γίνουν καλύτερα κατανοητές απλά παίζοντας με τους Τρελομαγνήτες.


 

μια χουφτα μπαλεσ - Εκατομμυρια σχηματα.

Οι Τρελομαγνήτες σας έχουν στην πραγματικότητα σχεδόν άπειρο αριθμό παραγόμενων σχημάτων. Με όλες αυτές τις πιθανές λύσεις θα καταλήξετε σίγουρα με πολλά σχήματα και σχέδια για τα οποία δεν υπάρχουν ονόματα και αυτό γιατί θα είστε ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που τα έχει δημιουργήσει. Στην ουσία δεν θα μπορέσετε ποτέ να δημιουργήσετε ότιδήποτε πραγματικά μπορεί να φτιαχτεί με τους τρελομαγνήτες. Κάθε φορά θα ανακαλύπτετε κάτι νέο και αυτό δεν είναι ποτέ βαρετό. Οι περισσότεροι γρίφοι, παιχνίδια και παζλ έχουν μόνο μία λύση. Πόσες φορές θα παίζατε πάλι με κάτι τέτοιο; Με τους τρελομαγνήτες μόνο εσείς θα αποφασίσετε πότε το δημιούργημά σας είναι έτοιμο. Και όταν είστε ικανοποιημένοι και θέλετε να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή απλά συνθλίψτε τους τρελομαγνήτες σε μια μπάλα και αρχίστε με κάτι φρέσκο και εντελώς διαφορετικό. Θα μπορούσατε να περάσετε όλη σας τη ζωή προσπαθώντας να δημιουργήσετε κάθε δυνατό σχήμα και ακόμα θα ήσαστε στην αρχή!